Busy Women Journal Club: creëer als drukke vrouw rust in je hoofd door te journalen

Hi lieve duizendpoot,

Wil jij het maximale uit jouw journal halen? Dan is de Busy Women Journal Club écht iets voor jou. Wat fijn dat je er bent!

Mijn naam is Anouk Hempenius en ik heb jarenlange ervaring met journalen. Dat niet alleen: ik weet ook als geen ander om het is om alle ballen in de lucht te willen houden. Ik ben deze groep begonnen en heb daarbij een stappenplan ontwikkeld om jouw journal volledig in te richten op jouw behoeften. Deze leer ik drukke vrouwen in mijn online training.

Veel drukke vrouwen weten niet waar ze tijd vandaan moeten halen (om te journalen) en ervaren chaos in hun hoofd. Dat is zonde, want door te journalen is het juist gemakkelijker om rust in je hoofd te krijgen en balans in je leven te creëren.

Doordat je in de Busy Women Journal Club handige tips, tricks, verhalen en inspiratie met elkaar deelt, heb je een stok achter de deur en is het leuker om te doen.

Het voordeel van deze groep is dat we krachten bundelen. Ik deel zoveel mogelijk over journalen en wil jou vragen hetzelfde te doen. Dus voel je vrij om het te delen als je een super handige indeling hebt gevonden, deel je verhaal, stel je vraag en beantwoord die van een ander. Door allemaal actief bij te dragen, profiteren we daar als groep van. En het is leuk!

Via deze link word je gratis lid. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en wens je veel succes met jouw journal!

Lieve groet,
Anouk Hempenius

Mobiele weergave community Busy Women Journal Club

De Busy Women Journal Club is een initiatief van JouwJournal.nl