Busy Women Journal Club: vind als werkende moeder rust door te journalen

Hi lieve werkende mama,

Vind jij het lastig om rust te vinden? In je leven, maar ook om te journalen? Dan is de Busy Women Journal Club écht iets voor jou. Wat fijn dat je er bent!

Mijn naam is Anouk Hempenius en ik heb jarenlange ervaring met journalen. Dat niet alleen: ik weet ook als geen ander om het is om alle ballen in de lucht te willen houden als werkende moeder. Ik ben deze groep begonnen. Ik heb een stappenplan ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je jouw journal niet alleen inricht zodat hij als hulpmiddel functioneert om rust te vinden. Maar ook om hem vervolgens bij te blijven houden zodat je deze rust behoudt. Ik begeleid je hier stap voor stap in met behapbare opdrachten via de Journal Academie. 

Veel werkende moeders weten niet waar ze tijd vandaan moeten halen (om te journalen) en ervaren chaos in hun hoofd. Dat is zonde, want journalen zorgt er juist voor dat je rust vindt en overzicht creëert, waardoor je tijd overhoudt. Je moet alleen tijd maken om te journalen zodat je dit gewenste effect behaald.

Doordat je in de Busy Women Journal Club handige tips, tricks, verhalen en inspiratie met elkaar deelt, heb je een stok achter de deur en is het leuker om te doen.

Het voordeel van deze groep is dat we krachten bundelen. Ik deel zoveel mogelijk over journalen en wil jou vragen hetzelfde te doen. Dus voel je vrij om het te delen als je een super handige indeling hebt gevonden, deel je verhaal, stel je vraag en beantwoord die van een ander. Door allemaal actief bij te dragen, profiteren we daar als groep van. En het is leuk!

Via deze link word je gratis lid. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en wens je veel succes met jouw journal!

Lieve groet,
Anouk Hempenius

Mobiele weergave community Busy Women Journal Club

De Busy Women Journal Club is een initiatief van JouwJournal.nl