Wil je graag starten met journalen?
Of ben je op zoek naar een indeling die voor jou werkt?

Doe mee aan mijn journalcursus!

Herken jij jezelf in één of meerdere van deze punten?

En wil je graag…

Dan kan ik je helpen!

Volg mijn journalcursus!

Ik heb namelijk een stappenplan ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je jouw journal niet alleen opzet zodat hij voor jou werkt, maar ook dat je hem bij blijft houden. Want je weet wat ze zeggen: wie schrijft, die blijft! 

De cursus is zowel voor starters als voor journalers die al een tijdje bezig zijn, maar hun draai niet kunnen vinden.

Hoe werkt het?

Je schrijft je in voor de journalcursus in de voorverkoop met korting. Je krijgt direct toegang tot de leeromgeving waar de cursus straks te volgen is en tot de bijbehorende community groep. Vanaf het moment dat de cursus van start gaat, zal er iedere maand een Q&A plaatsvinden via Zoom. Data worden hiervan gaandeweg bekend gemaakt. Opnames blijven achteraf beschikbaar. Zo doe je het niet alleen!

De eerste les komt online op vrijdag 1 juli. Op deze dag zal ik om 20.00 uur ook live gaan via Zoom voor een kennismaking en uitleg. Iedere week zal er een nieuwe les vrijkomen. Na 7 weken heb je toegang tot de gehele cursus met opdrachten. De bonussen worden meteen beschikbaar. Je behoudt altijd toegang zolang de cursus online staat, inclusief toekomstige updates.

Wat gaan we doen?

Les 1

Doel bepalen
Wat wil jij in jouw journal verwerken?

Les 2

Indeling
Hoe richt je jouw journal in?

Les 3

Materialen
Welke materialen ga je gebruiken?

Les 4

Inspiratie
Hoe ga jij jouw journal vormgeven?

Les 5

Journalen
Aan de slag in jouw journal

Les 6

Evaluatie
Wat werkt wel en niet voor jou?

Les 7

Bijhouden
Wat heb je nodig om te blijven journalen?

Bonus

Templates
Voorbeelden van indelingen

Bonus

Begrippenlijst
Journal termen uitgelegd

Doe mee aan mijn journalcursus! We starten vanaf 1 juli.

Je krijgt al toegang

Journalcursus

127
  • Direct toegang tot eerste les
  • 7 lessen in online leeromgeving
  • Iedere week een nieuwe les
  • Online begeleiding van mij
  • Besloten groep met andere deelnemers
  • Eén keer per maand Q&A via Zoom
  • Bonusmaterialen van templates en begrippenlijst
  • Drie maanden toegang
  • Verlengen voor laag maandbedrag na eerste drie maanden

Over mij

Hoi! Ik ben Anouk Hempenius. Ik schrijf in dagboeken en plan in agenda’s van jongs af aan. Toen ik het journalen ontdekte, was ik vrij snel verkocht. Ik heb hier intussen jarenlange ervaring mee en een manier gevonden om mijn journal voor mij te laten werken. Het zorgt voor rust in mijn hoofd én een rustmomentje. Dit gun ik jou ook! 

Ik ben eigenares van de webshop JouwJournal. Ik gebruik dus niet alleen zelf een journal, maar ben eigenlijk iedere dag bezig met notitieboeken, schrijfwaren en andere bijpassende materialen. Naast dat ik hier erg blij van word, inspireert me dit me nog meer om te journalen.

Zelf houd ik zowel bullet journals (privé, maar ook zakelijk) als memory journals voor mezelf en mijn gezin bij. De één heb ik op papier en de ander digitaal. Ik werk voor iedere journal met andere materialen en indelingen. Ik ben dus van alle markten thuis. Het is namelijk prima mogelijk om dit door elkaar heen te laten lopen, zolang je dit voor jezelf op een rijtje hebt.

Omdat ik weet dat het lastig kan zijn om te starten in je journal of hem in te richten naar jouw smaak, heb ik een stappenplan gemaakt om je hierbij te ondersteunen en hiermee deze cursus ontwikkeld. Zo kom je met iedere les een stap dichter bij de opzet die bij jou past. Het maakt hierbij dus niet uit wat voor soort journal je gebruikt of wilt gebruiken, want het gaat erom dat jij jouw journal zo indeelt dat hij voor jou werkt.

Het lijkt mij super leuk om samen aan de slag gaan. Ik heb er zin in! Jij ook?

Veelgestelde vragen

De cursus is perfect voor als je net met journalen begint. Maar ook als je al een tijdje bezig bent, is de cursus aan te raden. We gaan jouw journal namelijk inrichten zodat je hem optimaal gebruikt. Het maakt verder niet uit hoe jij jouw journal gebruikt of wilt gebruiken. In de cursus gaan we namelijk bezig met hoe jij hem optimaal kunt inrichten voor jezelf en dit kun je voor alle soorten doen.

Ja en nee. De challenge bevat onderdelen van de cursus, maar de cursus gaat er dieper op in én ik neem je stap voor stap mee. Tijdens de challenge ga je voornamelijk zelf aan de slag. Ook zitten er meer lessen en voorbeelden in de cursus.

De cursus komt online op vrijdag 1 juli en zal vanaf dan altijd te zien zijn. De 7 lessen komen iedere week gespreid online. 

De cursus van 7 lessen met bonussen kost €127.

De videos verschillen per les qua aantal minuten. Bij het maken van de opdrachten ligt het er maar net aan hoe lang je er zelf over doet. Ik zou 1 tot 2 uur per week reserveren voor de cursus.

Je hebt 3 maanden de tijd om de cursus te doorlopen, dus je hebt een maand extra tijd op de lessen die uitkomen (les 6 volgt na twee weken i.p.v. één). In deze 3 maanden heb je toegang tot de leeromgeving, besloten groep en Q&A’s. Dit doe ik bewust, zodat je een stok achter de deur hebt om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Heb je extra tijd nodig? Tegen een laag maandbedrag krijg je langer toegang.

Dat je jouw journal optimaal in gaat richten zodat hij voor jou werkt en dus beter bij zult houden.

Als je vragen hebt over de lessen of feedback wilt op de door jouw gemaakte opdrachten, kan dit in de online community of maandelijkse Q&A. Heb je toch meer behoefte aan een 1-op-1 gesprek? Dan kun je mijn persoonlijke begeleiding boeken voor een half uur, een uur of anderhalf uur per gesprek. Hier betaal je apart voor.

Juist dan! Ik neem je mee van het begin en we gaan stap voor stap jouw journal inrichten. 

Zeker weten! Voor journal hoef je niet creatief te zijn, het mág. Zolang het maar voor jou werkt.

Eigenlijk alleen een notitieboek en een pen. In de cursus gaan we ook aan de slag met de materialen die je wilt gebruiken. Zelfs als je nog niets hebt, kun je dus alvast aan de slag. Je krijgt namelijk werkboeken om de opdrachten in te maken.

Door te klikken op ‘ja, ik doe mee’ en dan af te rekenen via iDEAL, BanContact, Sofort Banking of instant payment. Let op: achteraf betalen is voor deze cursus niet mogelijk. De cursus is online, dus tevens is het niet mogelijk om te pinnen.

Ja, maar je hebt wel een account nodig om toegang te krijgen tot de leeromgeving en de community. Daarom is het wel handig om deze aan te maken.