Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het journalen?
Vind je het fijn als er iemand even mee kijkt?

Vraag een gesprek met mij aan!

Herken jij jezelf in één of meerdere van deze punten?

En wil je graag ontdekken…

Dan kan ik je helpen!

Plan een journalgesprek met mij

Ik help je graag op weg om jouw journal voor jou te laten werken. Tijdens de pilot van mijn cursus merkte ik dat deelnemers dit erg prettig vonden. Omdat mijn persoonlijke begeleiding hierbij alleen feedback op gemaakte opdrachten en vragen over de opdrachten bevat in de online community en maandelijkse Q&A’s, bied ik aparte gesprekken aan voor degene die hier behoefte aan heeft. Ik vind het namelijk belangrijk dat je het optimale uit je journal haalt! Ook als je de cursus niet volgt, kijk ik graag met je mee.

De begeleiding is zowel voor starters als voor journalers die al een tijdje bezig zijn, maar hun draai niet kunnen vinden.

Hoe werkt het?

Je schaft hieronder een journalgesprek naar keuze aan. Vervolgens krijg je een mailtje van mij met mogelijke data om het gesprek via Zoom te voeren. Ook vraag ik waar je het graag over wilt hebben, zodat we direct aan de slag kunnen met waar jij graag hulp bij wilt.

Weet je niet voor welk tijdsbestek je het beste kunt kiezen? Stuur me een berichtje via [email protected], dan kijken we samen wat het handigste is!

Kan ik jou helpen?

Ja, ik wil graag een gesprek voor…

een half uur

47
  • ideaal voor korte vragen of snelle feedback over je journalopzet
  • datum en tijd naar eigen keuze binnen mijn agenda

één uur

87
  • relatief goedkoper dan half uur
  • ideaal voor meerdere vragen of als je meer verdieping nodig hebt
  • datum en tijd naar eigen keuze binnen mijn agenda
tip!

anderhalf uur

127
  • ideaal voor veel vragen of meer diepgang
  • datum en tijd naar eigen keuze binnen mijn agenda

Over mij

Hoi! Ik ben Anouk Hempenius. Ik schrijf in dagboeken en plan in agenda’s van jongs af aan. Toen ik het journalen ontdekte, was ik vrij snel verkocht. Ik heb hier intussen jarenlange ervaring mee en een manier gevonden om mijn journal voor mij te laten werken. Het zorgt voor rust in mijn hoofd én een rustmomentje. Dit gun ik jou ook! 

Ik ben eigenares van de webshop JouwJournal. Ik gebruik dus niet alleen zelf een journal, maar ben eigenlijk iedere dag bezig met notitieboeken, schrijfwaren en andere bijpassende materialen. Naast dat ik hier erg blij van word, inspireert me dit me nog meer om te journalen.

Zelf houd ik zowel bullet journals (privé, maar ook zakelijk) als memory journals voor mezelf en mijn gezin bij. De één heb ik op papier en de ander digitaal. Ik werk voor iedere journal met andere materialen en indelingen. Ik ben dus van alle markten thuis. Het is namelijk prima mogelijk om dit door elkaar heen te laten lopen, zolang je dit voor jezelf op een rijtje hebt.

Omdat ik weet dat het lastig kan zijn om te starten in je journal of hem in te richten naar jouw smaak, help ik je hier graag een handje bij. Het maakt hierbij dus niet uit wat voor soort journal je gebruikt of wilt gebruiken, want het gaat erom dat jij jouw journal zo indeelt dat hij voor jou werkt.

Het lijkt mij super leuk om samen aan de slag gaan. Ik heb er zin in! Jij ook?

Veelgestelde vragen

Voor cursisten die net wat meer hulp kunnen gebruiken bij het opzetten van hun journal of graag 1-op-1 aan de slag willen met mij. Maar ook voor journalers die er even niet uit komen en graag hebben dat iemand even met hen meekijkt.

De cursus bevat een stappenplan om jouw journal op te zetten. Je volgt hierbij lessen met uitleg en opdrachten waar je feedback op krijgt. Dit kan via de online community of in de maandelijkse Q&A. Ook kun je hier jouw vragen stellen. Als ik je ga begeleiden, kijk ik echt persoonlijk met jou(w journal) mee in een apart gesprek. Om de cursus  en mijn begeleiding betaalbaar voor iedereen te houden, heb ik gekozen om dit te scheiden.

Dat is afhankelijk van mijn agenda. Op dit moment ben ik over het algemeen beschikbaar op maandag, dinsdagochtend, woensdagochtend of avond, donderdagmiddag of avond, vrijdagochtend of avond en zaterdagmiddag of avond. Het is uiteraard afhankelijk van mijn afspraken en to do’s wanneer ik kan. We plannen jouw gesprek in overleg in.

Dit verschilt per tijdsbestek. Een half uur kost relatief het meest. Anderhalf uur is het het goedkoopst. Let er hierbij op dat je per gesprek betaalt.

Nee, helaas niet. Je betaalt echt per gesprek van het door jouw gekozen tijdsbestek. Als je meerdere gesprekken van een (half) uur wilt, betaal je dit apart.

Ik raad je dan aan om eerste de cursus te volgen. Ik denk dat veel vragen hier al beantwoord worden. Als je er dan niet uit komt, kun je altijd nog een gesprek met mij inplannen.

Door te klikken op ‘ja, ik doe mee’ en dan af te rekenen via iDEAL, BanContact, Sofort Banking of instant payment. Let op: achteraf betalen is voor deze begeleiding niet mogelijk. Het gesprek dient van tevoren voldaan te zijn.

Ja, dat is geen probleem.