Vind je het lastig om te bepalen welke materialen je nodig hebt voor jouw journal?

Maak gebruik van mijn keuzehulpen!

Herken jij jezelf in één of meerdere van deze punten?

En wil je graag…

Dan kan ik je helpen!

Maak gebruik van mijn keuzehulpen!

Hiermee maak je gemakkelijk(er) een keuze in de pen, de fineliner, de brush pen en/of het notitieboek dat jij gaat gebruiken om mee te journalen. Met deze module krijg je toegang tot de meest recente overzichten van de verschillende materialen binnen die categorie met de eigenschappen die erbij horen. Zo is het gemakkelijk met elkaar vergelijken. In ieder document staat uitgelegd welke eigenschappen ergens invloed op hebben.

Kom je er niet uit? Beantwoord de vragen van de keuzehulp om tot het antwoord te komen (percentueel berekend welke van jou antwoorden ergens het beste bij horen).

Hoe werkt het?

Je krijgt direct toegang tot de leeromgeving met de keuzehulpen en overzichten. Zo maak je direct jouw keuze wat betreft materialen! Je behoudt onbeperkt toegang zolang dit product online staat, dus je hebt altijd de meest actuele vergelijkingen.

Wat zit er in?

Overzichten

Tabellen met de meest bekende soorten en/of merken pennen, fineliners, brush pens en notitieboeken inclusief hun eigenschappen.

Keuzehulpen

Quizzen met vragen op basis van de eigenschappen van pennen, fineliners, brush pens en notitieboeken om je te helpen een keuze te maken.

Uitleg

Toelichting waar je op moet letten en wat het meest belangrijk is om mee te nemen in je keuze, inclusief eventuele toelichting over een bepaalde soort.

Direct toegang tot de leeromgeving

Jouw investering:

Keuzehulpen journalbenodigdheden

97
  • Informatie over pennen, fineliners, brush pens en notitieboeken
  • PDF documenten met tabellen waarin eigenschappen vergeleken worden
  • Quizzen om je te helpen een keuze te maken
  • Uitleg wat het meest belangrijk is om te overwegen
  • Onbeperkt toegang zolang module online staat

Wil je het liever in één keer goed aanpakken? Stap in de Journal Academie voor een stappenplan om jouw journal aan te sluiten op jouw behoeftes, inclusief extra’s zoals deze keuzehulpen en overzichten.

Over mij

Hoi! Ik ben Anouk Hempenius. Ik schrijf in dagboeken en plan in agenda’s van jongs af aan. Toen ik het journalen ontdekte, was ik vrij snel verkocht. Ik heb hier intussen jarenlange ervaring mee en een manier gevonden om mijn journal voor mij te laten werken. Het zorgt voor rust in mijn hoofd én een rustmomentje. Dit gun ik jou ook! 

Ik ben eigenares van de webshop JouwJournal. Ik gebruik dus niet alleen zelf een journal, maar ben eigenlijk iedere dag bezig met notitieboeken, schrijfwaren en andere bijpassende materialen. Naast dat ik hier erg blij van word, inspireert me dit me nog meer om te journalen.

Zelf houd ik zowel bullet journals (privé, maar ook zakelijk) als memory journals voor mezelf en mijn gezin bij. De één heb ik op papier en de ander digitaal. Ik werk voor iedere journal met andere materialen en indelingen. Ik ben dus van alle markten thuis. Het is namelijk prima mogelijk om dit door elkaar heen te laten lopen, zolang je dit voor jezelf op een rijtje hebt.

Omdat ik weet dat het lastig kan zijn om te starten in je journal of hem in te richten naar jouw smaak, heb ik een stappenplan gemaakt om je hierbij te ondersteunen en hiermee deze cursus ontwikkeld. Zo kom je met iedere les een stap dichter bij de opzet die bij jou past. Het maakt hierbij dus niet uit wat voor soort journal je gebruikt of wilt gebruiken, want het gaat erom dat jij jouw journal zo indeelt dat hij voor jou werkt.

Het lijkt mij enorm leuk om je te helpen. Ik heb er zin in! Jij ook?

Ervaringen van anderen

Veelgestelde vragen

De module met overzichten en keuzehulpen voor pennen, fineliners, brush pennen en notitieboeken kost €97. Het is echter ook onderdeel van de Journal Academie, waarbij je de gehele cursus plus nog meer extra’s krijgt.

Je hebt onbeperkt toegang zolang deze module bestaat, iedere keer met de meest up-to-date informatie over pennen, fineliners, brush pens en notitieboeken.

Door te klikken op ‘ja, ik doe mee’ en dan af te rekenen via iDEAL, BanContact, Sofort Banking of instant payment. Let op: achteraf betalen is voor deze cursus niet mogelijk. De cursus is online, dus tevens is het niet mogelijk om te pinnen.

Ja, maar je hebt wel een account nodig om toegang te krijgen tot de leeromgeving en de community. Daarom is het wel handig om deze aan te maken.

Jouw investering:

Keuzehulpen journalbenodigdheden

97
  • Informatie over pennen, fineliners, brush pens en notitieboeken
  • PDF documenten met tabellen waarin eigenschappen vergeleken worden
  • Quizzen om je te helpen een keuze te maken
  • Uitleg wat het meest belangrijk is om te overwegen
  • Onbeperkt toegang zolang module online staat