Services van JouwJournal.nl

Persoonlijke klantenservice vind ik erg belangrijk. Shoppen bij JouwJournal.nl moet voor jou als klant gemakkelijk en plezierig zijn. Daarom ga ik graag net een stapje verder! Deze services kun je verwachten in mijn shop en van mij.

Papier en pennen testen

Omdat het online moeilijk is om te zien of het papier naar jouw smaak is en of je een pen fijn vindt schrijven, heb ik testpakketjes samengesteld zodat je het thuis eerst kunt testen. Het papierpakket bestaat uit vellen van iedere papiersoort uit de verkrijgbare journals. Zo kun je het papier voelen, maar zelf ook pentesten doen. Het penpakket bestaat uit fineliners of brush pens van alle beschikbare merken uit de shop. Deze mag je uitgebreid proberen en stuur je vervolgens terug. Wil je graag beruik maken van deze service? Lees de voorwaarden bij de pakketten goed door!

Inpakservice

Bij JouwJournal.nl is het mogelijk om bepaalde producten in te laten pakken als cadeau. Dit kost €0,10 per product. Wil je een product als cadeau ontvangen of geven? Klik de optie ‘pak in als cadeau’ aan wanneer je het product toevoegt aan de winkelmand. Ik pak het dan met liefde voor je in! Let op: niet alle producten zijn geschikt om in te pakken en kleine items worden bij elkaar gestopt. Als er echt iets apart moet, vermeld dit dan bij notities tijdens het afrekenen.

Gepersonaliseerde journals

Wil jij liever geen standaard journal? Dit is geen probleem bij JouwJournal.nl! Je stelt gemakkelijk jouw eigen journal samen met een gepersonaliseerde kaft en keuze uit inhoud, papiersoort en kleur ringband. Zo heb jij een uniek item in je bezit, hoe leuk is dat?

Stationery box

Ben jij een die hard journaler? Zit creatief zijn met papier bij jou in het bloed? Schaf dan een abonnement aan! Ik stel ieder kwartaal een stationery box samen met een thema. De papierwaren hiervan komen vaak uit het assortiment, maar er zit ook regelmatig een uniek item in.

Goodies bij jouw bestelling

Er gaat geen bestelling de deur uit zonder goodies! De extra papierwaren die bij jouw pakket in zitten, zijn afhankelijk van het bedrag en de producten die je besteld.  Het is een verrassing wat je ontvangt dus. Tevens zijn er periodes waarin exclusieve goodies mee worden gestuurd boven een bepaalde waarde van jouw bestelling. Deze staan hieronder weergegeven als ze er zijn.

Sparen voor korting

Korting is altijd mooi meegenomen, toch? Als je een account bij JouwJournal.nl hebt, spaar je automatisch punten waarmee je korting krijgt op jouw volgende bestelling als je ze inwisselt! Bijvoorbeeld door het plaatsen van een bestelling of productreviews. Kijk voor meer informatie over het sparen voor korting op deze pagina.

Extra beloningen

Heb jij een bestelling geplaatst bij JouwJournal.nl? Je krijgt standaard een mailtje of je mijn webwinkel wilt beoordelen. Ik zou het waarderen als je dit wilt doen! Na het invullen, krijg je een kortingscode van 10% toegestuurd voor jouw volgende bestelling. Mocht je tegen onverhoopte problemen aanlopen omtrent jouw bestelling, hoor ik dit natuurlijk graag eerst zodat we naar aan passende oplossing kunnen zoeken. Ben jij bezig geweest met de creatieve papierwaren uit de shop? Leuk! Ik zie graag wat je ermee hebt gedaan. Deel jouw creatie daarom op Instagram feed, plaats de hashtag #jouwjournalnl in de beschrijving en tag @jouwjournalnl in de foto. Ik deel het in mijn stories, maar dat niet alleen: iedere maand verloot ik €5 shoptegoed onder alle creaties van die maand! Je krijgt dan een kortingscode toegestuurd die alleen die maand geldig is. Ook kun je jouw creatie delen in mijn Facebook groep om anderen te inspireren. Je vindt hier ook een code voor 10% korting.