Verzending en betaling

Verzending

JouwJournal.nl levert aan klanten in Nederland en België. Het is niet mogelijk om een postbusadres op te geven. Bestellingen worden bezorgd door PostNL of DHL: je kiest tijdens het afrekenen zelf welke jou voorkeur heeft. Je krijgt altijd een verzendbevestiging van JouwJournal.nl en aparte track & trace van het postbedrijf per mail.

Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland en €75 voor België en Duitsland.

LandPostzegelsBrievenbuspakjePakketpost
Nederlandvia PostNL: €3,50via PostNL: €4,96 onder €25 / €3,95 vanaf €25
via DHL: €5,82 onder €25 / €4,50 vanaf €25
via PostNL: €7,20 onder €25 / €5,95 vanaf €25
via DHL: €7,20 onder €25 / €5,95 vanaf €25
Belgiëvia PostNL: €5,63via PostNL: €10,05
via DHL: €11,01

Levertijd

Bestellingen binnen Nederland worden ingepakt en verzonden binnen 3 werkdagen. In de regel is dit zo snel mogelijk, maar ik werk alleen en ik ben fulltime moeder wanneer mijn man niet thuis is. Als je iets voor een bepaalde datum nodig hebt, raad ik je daarom aan om op tijd te bestellen: ik kan geen garanties geven wat betreft uiterlijke leverdata. Ik verstuur bestellingen op maandag, woensdag en vrijdag. Alleen als het extreem druk is, pak ik ook in op dinsdag en donderdag. Zendingen worden doorgaans de volgende dag bezorgd in Nederland, met uitzondering van zon- en feestdagen. 

JouwJournal.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport. Heb jij jouw bestelling na 5 werkdagen nog niet ontvangen? Neem dan contact met mij op. Dan gaan we samen naar een oplossing zoeken.

Afhalen in Heerenveen

Het is mogelijk om jouw bestelling op te halen in Heerenveen. Kies voor deze optie in het bestelproces. Geef in de notities aan wanneer je jouw bestelling zou willen ophalen, dan reageer ik hier zo snel mogelijk op of dit mogelijk is. Let op: je dient alsnog vooraf online te betalen! Pinnen of contant is helaas niet mogelijk.

Betaling

Je kunt jouw bestelling veilig betalen via iDeal (Nederland), Bancontact (België), Sofortbanking (Europa), AfterPay en vooraf overmaken. Bij iDeal, Bancontact en Sofortbanking zal de betaling direct worden voldaan. Bij AfterPay betaal je binnen 14 dagen nadat jouw bestelling is verstuurd. Deze betalingsmethode is beschikbaar vanaf €15 exclusief verzendkosten en tegen de betalingskosten die hiermee gepaard gaan: €1 per bestelling + 2,99% van het aankoopbedrag. Bij vooraf overmaken kan de betaling een paar dagen duren, tenzij het een instant payment betreft. Wanneer het bedrag na 7 dagen niet op mijn rekening staat, wordt jouw bestelling geannuleerd.

Verpakkingsmaterialen

Ik wil graag wat bijdragen aan het milieu door zo weinig mogelijk gebruik te maken van plastic. Alle bestellingen worden daarom altijd verzonden in kartonnen dozen of papieren enveloppen. Tevens hergebruik ik dozen die bij mij binnen komen en die nog in prima staat zijn om bestellingen mee te versturen. Dit is aangegeven met een recycle sticker op de doos. Producten uit mijn eigen collectie of papierwaren die zonder verpakking worden aangeleverd vanuit de leverancier worden zoveel mogelijk verpakt in papieren zakjes, vloeipapier, inpakpapier en pergamijn zakjes.

Let op: krijg je toch iets geleverd in plastic? Dit is voorverpakt. Opnieuw verpakken en het plastic weggooien zorgt voor evenveel afval.