Er is veel gratis informatie te vinden over journalen, wat is de meerwaarde van de Journal Academie?

Klopt, het internet staat vol met informatie over online groepen. Grote kans dat je die ook al lang gecheckt hebt. Maar de kans is ook groot dat je verdrinkt in de hoeveelheid informatie en keuzes waardoor je niet zo snel tot actie overgaat. Dat de techniek je tegenhoudt. De structuur is ver te zoeken op internet en iedereen zegt weer wat anders.

Wees eens eerlijk, hoeveel heb je daadwerkelijk voor elkaar gekregen door het kijken van al die video’s? Door het lezen van boeken? Door het bestuderen van blogs?

In de Journal Academie leer je van A-Z hoe jij je eigen journal opzet en bijhoudt in de juiste volgorde. Met concrete stappen die niet op het internet te vinden zijn. Die voortkomen uit jarenlange ervaring.

Waardevoller is misschien nog wel de persoonlijke hulp die je krijgt van mij. Waardoor je niet gaat zwemmen in een overload aan informatie en niet vastloopt als je wel hoort WAT je moet doen, maar niet HOE.

In de Journal Academie krijg je precies te horen HOE je jouw journal aan laat sluiten op jouw behoeftes met behapbare opdrachten. Daarnaast krijg je toegang tot een geweldige groep andere drukke vrouwen die net als jij hun eigen journal aan het opzetten of bijschaven zijn.

En door het doen van de investering, maak je een commitment naar jezelf toe op het moment dat je in jezelf investeert. Het laat zien dat je jouw journal, en daarmee dus rust in je hoofd creëren, serieus neemt en bereid bent om daar tijd en middelen in te steken. 

Met mijn persoonlijke hulp  om je heen zet je nu wél een journal op die aansluit op jouw behoeftes. Dus: geloof jij erin dat je straks profiteert van de voordelen van een journal? Schrijf je dan nu in.

Aangedreven door BetterDocs