Challenge: maak je journal klaar voor 2023

Challenge: maak jouw journal klaar voor 2023

Ga het nieuwe jaar goed van start in jouw (nieuwe) journal!

Challenge Maak je journal klaar voor 2023

Wil jij jouw journalopzet voor 2023 maken, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen?

Geen zorgen, ik help je er graag bij! Van 12 t/m 15 december geef ik de challenge Maak jouw journal klaar voor 2023. Je gaat hierin aan de slag om:

  1. Jouw journal in te richten zodat hij goed voor jou werkt en
  2. Jouw opzet meteen klaar te maken zodat je van start kunt.

En omdat de videos met opdrachten de gehele dag te bekijken zijn, kun je aan de slag op het tijdstip dat jou het beste uit komt. Alleen de afsluitende sessie op donderdagavond is live: dan geef ik het webinar ‘Hoe zet je een journal op?’.  Hierin komt alle informatie uit de eerste drie dagen samen. Zorg er dus voor dat je hierbij bent, want alleen dan haal je er het meeste uit!

Schrijf je in!

Bij het inschrijven voor de challenge wordt je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Let op! De mails kunnen in je spam folder terecht komen, dus check deze als je geen bevestiging ontvangt.

Wie geeft de challenge?

Hoi! Ik ben Anouk en ik ben een papierliefhebber in hart en nieren. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een journal bij zou moeten houden: het helpt je leven te organiseren én vast te leggen voor later. Ik zou niet weten wat ik zonder moet. Zelfs toen ik nog geen (bullet) journal had deed ik dit al, dus ik heb jarenlange ervaring met het opzetten en klaarmaken van planners en notitieboeken voor een doeleinde.

Ik snap echter dat het lastig is om te starten. Als je zoekt naar (bullet) journal op het web, kom je tig voorbeelden tegen. Dat kan best overweldigend zijn, want waar begin je? En wat past er bij jou? Daarom help ik je hier graag een handje bij in mijn challenge! Zo heb jij een goede start. Doe je mee?

Hoe gaat de challenge in z’n werk?

Je krijgt van 12 t/m 15 december om 8.00 uur een mailtje met een link naar de opdracht van die dag. Hiermee kun je vervolgens aan de slag. Heb je vragen of wil je graag feedback? Deel het in de Busy Women Journal Club! Hier ben ik zelf aanwezig, maar ook andere (oud) deelnemers en journalers.

Op de laatste dag krijg je geen opdracht, maar gaan we ‘s avonds live samen aan de slag en komt alles samen. Zo is jouw journal echt klaar voor gebruik aan het einde van de challenge!

Schrijf je in!

Bij het inschrijven voor de challenge wordt je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Let op! De mails kunnen in je spam folder terecht komen, dus check deze als je geen bevestiging ontvangt.

Ervaringen van eerdere deelnemers

Ik vind de challenge echt super leuk opgezet. De opdrachten zijn ook prima te doen als je een wat drukkere dag hebt dus dan blijf je het ook doen. Echt heel leuk bedacht!
Manon
Ik heb meegedaan aan de challenge. Voor het eerst dat ik echt echt met een (bullet) journal ga starten. Het was voor mij super leuk om te zien hoe het nu “echt hoort”, en daarmee aan de slag te gaan. Super leuk ook om pagina’s van anderen te zien. Inspiratie op te doen. Ik vond het echt super leuk!!
Nancy Kortehaas
Het vooraf nadenken over de doelen heeft me weer inzicht gegeven waarom ik t ook alweer wil doen. Deze stap sla je al snel over en ga je als een gek Pinteresten en volhouden is dan ver weg. Het samen aan je bullet journal werken was voor mij ook een mooie stok achter de deur. Leuk om de inspiratie van anderen te zien in deze groep.
Marieke Broeks
Ik vond het een leuke en duidelijke challenge. Was ook goed te doen qua tijd. Niet te moeilijk en leuk om in de Facebookgroep dingen te delen en het ook van anderen te zien.
Simone
Fijn om weer even na te denken waarom gebruik ik een journal. Voorin staan een aantal algemene pagina’s, zoals verjaardagskalender en een visionboard. Daarna vul ik elke maand mijn journal met wat op mijn pad komt. En plak ik hier en daar wat washitape of stickers. Zo is het vooral een terugblik naar enkele hoogtepunten. Ik schrijf niet dagelijks en voor mijn gezinsplanning hangt er een familie planner in de keuken. Die ik dan weer gebruik als ik aan het eind van de maand een “mooie momenten pagina” maak. Kortom: deze challenge was voor mij een bevestiging dat mijn manier goed voor mij werkt.
Grietje v/d Heide