Zorg voor rust in je hoofd en balans in je leven door de journalen. Het is de gemakkelijkste manier om alle ballen in de lucht te houden en ook nog tijd voor jezelf te hebben, zonder dat het je extra tijd kost.

Dat is nu mogelijk: doe mee aan de journalacademie!

Herken dit?

Je wilt iets met journalen. Je hebt namelijk gehoord dat je hiermee rust in je hoofd creëert en balans in je leven krijgt. Je ziet dat anderen hier al mee bezig zijn en je wil ook, maar…

En nu verder? Hoe lang...

 • Blijf je het opzetten en bijhouden van een journal uitstellen?
 • Ga je door met journalen op de manier waarop je dit nu doet omdat je geen idee hebt wat bij jou past?
 • Blijf je met chaos in je hoofd rondlopen waardoor je het gevoel hebt dat je geen controle hebt over je leven?
 • Ga je zelf worstelen, terwijl je anderen ziet die hun journal wél gebruiken en daarmee gemakkelijk rust in hun hoofd creëeren?
 • Blijf je wensen dat je balans in je leven krijgt en tijd hebt voor jezelf?

Hoe zou het voor je zijn als je...

Dat is nu mogelijk als je meedoet!

Wacht niet langer, in 3 maanden zet je een journal op die perfect aansluit op jouw behoeftes en creëer je zo rust in je hoofd!

+ 1 extra maand voor uitloop en het volgen van de bonus masterclasses over perfectionisme en grenzen bewaken!

Pen en papier zijn voor altijd

Ik ben al bijna 20 jaar aan het journalen. Net als andere journalers heb ik ook gestruggeld met hoe je een journal inricht zodat hij functioneert als hulpmiddel of ontspanning, in plaats van dat het een extra taak op je to do-lijst is. Ik was perfectionistisch. Ik maakte allerlei spreads die niet perse bij mijn behoestes aansloten, om die vervolgens dus ook amper tot niet te gebruiken. 

Daardoor had ik alsnog geen rust in mijn hoofd. Rust die ik als student en ondernemer juist zo hard nodig had! Om niet alles te hoeven onthouden, me te kunnen focussen op de taken die gedaan moesten worden en te ontspannen op momenten van pauze. Daarom besloot ik het roer om te gooien en zocht ik naar een manier om mijn journal zo in te richten dat hij voor me werkte.

Intussen brengt journalen daadwerkelijk de rust in mijn hoofd die ik nodig heb. Ik ben geen student meer, maar wel moeder en ondernemer. Door op te schrijven welke afspraken we hebben, to do’s er gedaan moeten worden en ideeën te noteren maak ik me hier niet meer druk over. Ik kan me concentreren op de momenten dat het nodig is en ik kan mijn werk loslaten zodra ik vrij ben.

Dit allemaal omdat ik had ontdekt hoe ik mijn journal aan kon laten sluiten op mijn behoeftes. Deze heb ik uitgewerkt in een stappenplan die werkt: ik en de cursisten uit mijn pilotgroep zijn hier het levende voorbeeld van. Als ik nu ga journalen, weet ik welke stappen ik moet doorlopen zodat hij functioneert als hulpmiddel of ontspanning. Zonder dat het een verplichting wordt of dat het een extra taak op je to do lijst wordt.

Dat gun ik jou ook!

Dat je rust in je hoofd creëert waardoor je je kunt concentreren op momenten dat het nodig is. Dat je ontspant zodra je even pauze hebt of juist door te journalen. Dat je geen moeite hoeft te doen om dingen te onthouden omdat ze op papier staan. Dat je weer van het leven gaat genieten. Sterker nog: ik weet dat het voor jou ook mogelijk is om deze rust te ervaren dankzij journalen.

Bij de Journal Academie leer ik je persoonlijk hoe je jouw journal afstemt op jouw behoeftes, opzet en bijhoudt. Ik help drukke vrouwen om rust in hun hoofd te creëeren door te journalen. Al mijn ervaring van de afgelopen 20 jaar neem ik hierin mee.

In mijn tijd als journaler heb ik gestudeerd, ben ik ondernemer en werd ik moeder. Ik weet dus als geen ander hoe het is om een drukke vrouw te zijn en hoe lastig het is om alle ballen hoog te houden.

Wat ga je leren? De modules:

Stap 1

Doel stellen
Wat ga jij in jouw journal verwerken?

Stap 2

Indeling bepalen
Hoe richt je jouw journal in?

Stap 3

Materialen uitzoeken
Welk notitieboek, schrijfwaren e.d. ga jij gebruiken?

Stap 4

Inspiratie zoeken
Hoe ga je jouw indelingen vormgeven?

Stap 5

Journal opzetten
Aan de slag met jouw journal!

Stap 6

Journalopzet evalueren
Wat werkt wel en niet voor jou?

Stap 7

Journal bijhouden
Wat heb je nodig om te blijven journalen?

Bonus

Tools & Workshop
Keuzehulpen en overzichten twv €97 Gridspacing twv €27

Bonus

Gratis Extra's
Masterclasses twv €97
Templates en begrippenlijst twv €27

Je krijgt direct toegang tot de Journal Academie en de eerste les. Vervolgens krijg je twee maanden iedere week toegang tot een nieuwe les inclusief bijbehorende bonussen vrijkomen. Behalve tussen les 5 en 6, daar zitten twee weken tussen. Je hebt recht op de maandelijkse Q&A via Zoom en je kunt terecht voor vragen, ideeën e.d. in de besloten community. Je krijgt nu een extra maand toegang tot de leeromgeving zodat je de masterclasses in alle rust kunt bekijken. Als je langer begeleiding nodig hebt, kan dit tegen een laag maandbedrag. Op vakantie gaan in deze periode is dus geen probleem.

Ik doe geen loze beloftes, dit stappenplan werkt. Als jij maar werkt.

De Journal Academie: de investering.

Een compleet en bewezen stappenplan. Gestructureerd, simpel, praktisch en direct te toe passen. Kortom, alles wat je moet weten om jouw journal aan te laten sluiten op jouw behoeften, op te zetten en bij te houden.

Stel je droom niet langer uit en ga ervoor. Vandaag nog! Ga het gewoon doen. Of blijf je rondlopen met chaos in je hoofd en kijk je toe hoe andere journalers wel rust ervaren?

Het gehele programma vraagt slechts een investering van

497
397 En dit zit er allemaal in:
 • Het stappenplan: het online groepsprogramma om jouw journal aan te laten sluiten op jouw behoeftes, op te zetten en bij te houden t.w.v. €127. Met de lessen, werkboeken en handige tools ga jij zelf aan de slag, op een moment en plek waar jij je goed bij voelt. Geen extra oppas of files dus!
 • Handige overzichten en keuzehulpen voor materialen om je te ondersteunen t.w.v. €97
 • Workshop met handige tool over hoe je het opzetten van indelingen gemakkelijker maakt t.w.v. €27
 • Mijn persoonlijke begeleiding tijdens live sessies en in de besloten online community t.w.v. €247
 • 24/7 toegang tot de speciale gesloten community voor deelnemers. 3 maanden lang vragen stellen, ideeën uitwisselen, elkaar supporten, successen delen en meer. Samen leer je sneller en beter dan alleen!
 • 3 keer de mogelijkheid om je vragen te stellen tijdens de maandelijkse Q&A met mij. Kun je er niet bij zijn? Stel de vragen vooraf in de gesloten community en bekijk de replay om mijn antwoorden terug te luisteren
 • Gratis extra masterclasses om te leren hoe je jouw perfectionisme overwint en grenzen bewaakt t.w.v. €97
 • Gratis begrippenlijst en templates als steuntje in de rug t.w.v. €27

* Alle bedragen zijn inclusief BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van JouwJournal en tevens kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden zoals op deze pagina vermeld.

Natuurlijk kun je het ook alleen doen…

Je weet nu wat de stappen zijn. Maar hoe ga je ervoor zorgen dat jouw journal ook écht aansluit op jouw behoeftes? Hoe ga je dit zo toepassen dat je jouw journal ook echt bij gaat houden? Je kunt natuurlijk zelf uitzoeken hoe je de verschillende stappen verder invult. Je kunt webinars volgen, boeken lezen, kijken hoe anderen het doen en het wiel zelf uitvinden. Maar dat kost tijd, veel tijd! En de kans is groot dat het mislukt.

Eerlijk: ik zie veel drukke vrouwen worstelen met hoe ze het zelf voor elkaar krijgen. Dat hun notitieboek amper aangeraakt wordt, vaak zelfs nog leeg is. Laat staan dat ze er rust in hun hoofd en balans in hun leven mee creëren. Ze doen maar wat en er veranderd niks. Ze hebben geen goed plan of begin enthousiast totdat er iets anders interessant voorbij komt ‘wat zou moeten werken’. Het notitieboek wordt aan de kant geschoven en vergeten. En dat is zonde, want zo haal je er niet alles uit wat erin zit!

Als je je aanmeldt voor de Journal Academie, hoef je het wiel niet zelf uit te vinden en neem ik je stap voor stap mee in de wondere wereld van journalen. Zodat jij in 3 maanden ook een journal hebt die ervoor zorgt dat jij rust in je hoofd ervaart.

Dus waar wacht je nog op? Als je er vanuit gaat dat journalen op de lange termijn alleen maar tijd oplevert, hoeveel tijd scheelt het je dan in vergelijking met hoe het nu gaat of als je het zelf uit zoekt?

Meedoen is een no-brainer, schrijf je nu in!

Ervaringen van anderen

Ooit eens een journal gezien en dacht dat wil ik ook. Maar de stap om het in te vullen was te groot. Ik ben daar te perfectionistisch voor wil het te goed doen en liefst bij een foutje alles zo de prullenbak in gooien! Ik hou van beetje tekenen en lekker met iets bezig zijn en alles even vergeten! Nou zag ik op Instagram voorbijkomen dat je mee kon doen met de challenge en dacht waarom ook niet.... deze afgerond heb ik me aangemeld voor de pilotgroep dit was de kans om echt te beginnen en was wel nieuwsgierig geworden naar de cursus. Compleet blanco erin gaan en wel zien waar we eindigen! Ik heb veel geleerd en misschien wel het meeste mijn perfectionisme los te laten met het invullen. Kleine opdrachtjes en het fijne contact heeft me doen inzien wat er allemaal kan en dat ben ik aan het toepassen in de praktijk. Elke keer leer ik weer een beetje bij als je er mee bezig bent en kom je tot de ontdekking dat je het volgende maand net even anders kan doen of zo kan laten omdat het gewoon goed is. Je krijgt je eigen boekje met dingen die jij leuk vindt! Anouk is een enthousiaste leuke meid die weet waar ze het over heeft! Ik zou het zeker aanraden om de cursus te gaan doen en met tips van haar kan je zowel als starter als iemand die al bezig is wat leuks neerzetten. Bedankt Anouk, voor je inzet en je gezelligheid ik kan nu lekker aan de slag en ik weet je te vinden als ik hulp nodig heb!
Manon Groenendyk
cursist pilotgroep
Ik probeer al een aantal jaren een journal bij te houden, maar er zijn zoveel leuke dingen te vinden over journalen en daardoor begin ik altijd zonder enige voorbereiding met een journal en na een tijdje houd ik het niet meer bij, omdat ik te veel wil maken en bijhouden in mijn journal. Mijn doel was voordat ik begon met deze cursus, dat ik een journal zou maken, waar ik wel mee door zou gaan en niet weer halverwege in de kast zou belanden. In deze cursus heb ik heel veel geleerd van Anouk. Ook ben ik door de cursus achter een super fijne layout voor mijn agenda gekomen, die ik met veel plezier gebruik. Deze cursus is super handig voor als je net begint met journalen, maar zeker ook wanneer je al een tijdje journalt. Heel erg bedankt dat ik mee mocht doen aan deze cursus, nu kan ik mijn journal optimaal kan gebruiken.
Ryanne Buitenhuis
cursist pilotgroep
Ik houd al jaren een bullet journal bij voor mijn werk als docent op de middelbare school. Ik werk er graag mee maar merk dat ik een deel opzet voor het begin en dan niet meer genoeg tijd heb om de rest op te zetten gedurende het schooljaar. Het opgezette deel gebruik ik intensief maar loop er tegenaan dat ik dan ineens geen opzet meer heb en dus niet meer zo lekker werk, terwijl ik het nog steeds nodig heb. Ik heb eerst meegedaan aan de challenge, dat gaf me veel motivatie en ideeën om weer bezig te gaan in mijn journal. In de cursus kregen we gestructureerd informatie over journalen en om goed na te denken over wat je wil en wat voor jou werkt. Ik heb zo goed inzicht gekregen wat ik voor komend schooljaar in mijn journal nodig heb en daar inspiratie voor gezocht. Ook goed nagedacht over de indeling en zo heb ik een mooie setup gemaakt voor het hele schooljaar. Anouk heeft veel ervaring en kan je goed helpen om op weg te komen, om plezier te hebben en houden in journallen. Ze heeft een goede indeling van de lessen opgezet die je helpen als je beginner bent maar ook als je al ervaring hebt met journallen.
Natanha Kraijnbrink
cursist pilotgroep
Ik heb mee mogen doen met de pilot groep van deze cursus, ik twijfelde voor ik me opgaf wel een beetje aangezien ik al een tijdje journal. Zou ik nog wat nieuws leren of juist niet? Ik kan je vertellen dat je zelfs als iemand die ervaring heeft met journalen echt heel veel uit deze cursus kan halen. Ik merkte bijvoorbeeld dat ik altijd maar gewoon begon aan een journal. Maar door deze cursus ben ik echt gaan nadenken wat ik nu met mijn journal wil. Welk doel heeft mijn journal voor mij en hoe hou ik het vol om te blijven journalen. Allerlei vragen die ik doormiddel van deze cursus heb kunnen beantwoorden en het heeft me ook enorm gemotiveerd om mijn journal bij te houden. Iets wat ik in het verleden meestal liet liggen om dan vervolgens maar weer aan een nieuwe journal te beginnen. Ik vind de lessen ontzettend leuk en leerzaam, ze zijn duidelijk en je krijgt veel voorbeelden. Dus of je nu net begint of al een tijdje journalt deze cursus is echt een aanrader!
Annabel Blootshoofd
cursist pilotgroep

Je kunt zonder risico starten: een garantie van twee weken!

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van deze online training. En daarom geef ik garantie. Als je na de tweede module nog niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van het programma, geef ik je jouw geld terug minus €47 administratiekosten. De voorwaarden zijn dat je aanspraak maakt op de garantie vóór het vrijkomen van les 3 in de online leeromgeving en dat je de ingevulde werkboeken uit les 1 en 2 naar mij toesturen. Je hebt de videos uit les 1 en 2 gezien en de opdrachten volledig hebben gemaakt. Ook ben je actief lid geweest in de besloten online community en ben je bij de eerste maandelijkse Q&A geweest. 

Annulering kan alleen schriftelijk per email ([email protected]) met een duidelijke omschrijving waarom het programma niet aan de kwaliteitseisen voldoet die je eraan gesteld hebt. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen cq. inhoud van de modules zoals omschreven niet aansluit op persoonlijke behoeften aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kan beoordelen. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren per ommegaande je geld retour.

Waarom zou je deze online training nou echt moeten volgen? Wat is het resultaat na 2 maanden?

Veelgestelde vragen

De cursus is perfect voor als je net met journalen begint. Maar ook als je al een tijdje bezig bent, is de cursus aan te raden. We gaan jouw journal namelijk inrichten zodat je hem optimaal gebruikt. Het maakt verder niet uit hoe jij jouw journal gebruikt of wilt gebruiken. In de cursus gaan we namelijk bezig met hoe jij hem optimaal kunt inrichten voor jezelf en dit kun je voor alle soorten doen.

Je kunt direct van start met les 1. De 7 lessen komen iedere week gespreid online. 

De cursus van 7 lessen met begeleiding en bonussen kost €497. Als het je niet lukt om dit in één keer te betalen, kan het ook in drie termijnen van €187 per maand.

De videos verschillen per les qua aantal minuten: tussen 5 en 30 ongeveer. Bij het maken van de opdrachten ligt het er maar net aan hoe lang je er zelf over doet. Ik zou 1 tot 2 uur per week reserveren voor de cursus.

Het programma zelf duurt 2 maanden. Je krijgt iedere week toegang tot een nieuwe les. Je hoeft dit niet meteen te doen, als je maar tijd vrij maakt in je agenda om aan de slag te gaan. Je krijgt een extra maand voor speling en masterclasses. Op vakantie gaan is dus geen probleem.

Je hebt 3 maanden de tijd om de cursus te doorlopen, dus je hebt een maand extra tijd op de lessen die uitkomen (les 6 volgt na twee weken i.p.v. één). In deze 3 maanden heb je toegang tot de leeromgeving. Dit doe ik bewust, zodat je een stok achter de deur hebt om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Heb je extra tijd nodig? Tegen een laag maandbedrag krijg je langer toegang.

Dat je jouw journal optimaal in gaat richten zodat hij voor jou werkt en dus beter bij zult houden.

Dit kan in de besloten online community, maar ook tijdens de maandelijkse Q&A met mij.

Jazeker, juist dan! In de cursus leer je namelijk hoe je jouw journal opzet, van begin tot eind. Zo start je in één keer goed!

Heb je een journal die bijna niet aanraakt? Een notitieboek die in de kast ligt te verstoffen? Of journal je wel veel, maar weet je eigenlijk niet waarom? Dan is deze training echt waardevol voor jou. Je leert namelijk precies hoe je ervoor zorgt dat jouw journal aansluit op jouw behoeftes, hoe je hem het beste kunt opzetten en hoe je hem bijhoudt. 

Heb je wel een journal die jou al rust in je hoofd geeft? Die precies aansluit bij wat je nodig hebt? Dan is deze training te algemeen voor jou. Neem in dat geval contact met met mij op via [email protected] om te kijken of er een aanbod is dat beter bij jou past.

Juist dan! Ik neem je mee van het begin en we gaan stap voor stap jouw journal inrichten. 

Zeker weten! Voor journal hoef je niet creatief te zijn, het mág. Zolang het maar voor jou werkt.

Dat maakt niet uit. Journalen gaat om de inhoud, niet om de vormgeving. 

Hoeveel tijd kost het je nu om ervoor te zorgen dat je alle ballen in de lucht houdt? Of om zelf uit te vinden hoe je ervoor zorgt dat je rust in je hoofd krijgt met journalen? Door een bewezen stappenplan te volgen waarvan je weet dat hij werkt, bespaar je juist tijd.

Bovendien: wanneer je jouw journal door middel van het stappenplan zo hebt ingericht dat hij als hulpmiddel in jouw leven functioneert, houd je meer tijd over voor andere zaken in je leven. Vraag jezelf je af: hoe productief ben je nu? Nu even extra taak, maar binnen enkele weken meer rust.

Nee, je maakt het zo prijzig als je zelf wilt. Je bepaalt namelijk zelf welke materialen je gebruikt voor je journal.

Eigenlijk alleen een notitieboek en een pen. In de cursus gaan we ook aan de slag met de materialen die je wilt gebruiken. Zelfs als je nog niets hebt, kun je dus alvast aan de slag. Je krijgt namelijk werkboeken om de opdrachten in te maken.

De Journal Academie biedt hét stappenplan waarmee je jouw journal laat aansluiten op jouw behoeftes. Je leert niet alleen hoe je jouw journal opzet, maar ook hoe je hem bij blijft houden zodat hij voor jou blijft werken. 

Klopt, het internet staat vol met informatie over online groepen. Grote kans dat je die ook al lang gecheckt hebt. Maar de kans is ook groot dat je verdrinkt in de hoeveelheid informatie en keuzes waardoor je niet zo snel tot actie overgaat. Dat de techniek je tegenhoudt. De structuur is ver te zoeken op internet en iedereen zegt weer wat anders.

Wees eens eerlijk, hoeveel heb je daadwerkelijk voor elkaar gekregen door het kijken van al die video’s? Door het lezen van boeken? Door het bestuderen van blogs?

In de Journal Academie leer je van A-Z hoe jij je eigen journal opzet en bijhoudt in de juiste volgorde. Met concrete stappen die niet op het internet te vinden zijn. Die voortkomen uit jarenlange ervaring en onderzoek.

Waardevoller is misschien nog wel de persoonlijke hulp die je krijgt van ervaringsdeskundige Anouk Hempenius. Waardoor je niet gaat zwemmen in een overload aan informatie en niet vastloopt als je wel hoort WAT je moet doen, maar niet HOE.

In de Journal Academie krijg je precies te horen HOE je jouw journal aan laat sluiten op jouw behoeftes met video’s, werkboeken en handige tools. Daarnaast krijg je toegang tot een geweldige groep andere drukke vrouwen die net als jij hun eigen journal aan het opzetten of bijschaven zijn.

En door het doen van de investering, maak je een commitment naar jezelf toe op het moment dat je in jezelf investeert. Het laat zien dat je jouw journal, en daarmee dus rust in je hoofd creëren, serieus neemt en bereid bent om daar tijd en middelen in te steken. Kijk maar naar de deelnemers die je voorgingen in de Journal Academie. Die boeken ook snel resultaat.

Met mijn persoonlijke hulp én de andere deelnemers om je heen zet je nu wél een journal op die aansluit op jouw behoeftes. Dus: geloof jij erin dat je straks profiteert van de voordelen van een journal? Schrijf je dan nu in.

Door te klikken op ‘ja, ik doe mee’ en dan af te rekenen via iDEAL, BanContact, Sofort Banking of instant payment. Let op: achteraf betalen is voor deze cursus niet mogelijk. De cursus is online, dus tevens is het niet mogelijk om te pinnen.

Ja, maar je hebt wel een account nodig om toegang te krijgen tot de leeromgeving en de community. Daarom is het wel handig om deze aan te maken.

Aan het eind van de training vraag ik om een review. Hier kun je al jouw feedback kwijt. Daarnaast hebben we natuurlijk intensief contact tijdens de training in de online community en tijdens de maandelijkse Q&A’s. Je hoeft dus nooit lang te wachten om jouw vraag te stellen. Opbouwende feedback en complimenten zijn hierbij natuurlijk ook welkom.

Nee hoor, je krijgt alles in de online training aangeboden. Houd er wel rekening mee dat je materialen nodig hebt om te journalen, als je deze nog niet in huis hebt. Deze zijn niet inbegrepen.

Nee. Je krijgt het bedrag dat je al voor het onderdeel (cursus,  keuzehulpen en/of workshop) hebt betaald als korting op de academie. Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected], dan zorg ik voor de juiste betaallink en factuur.

Let op: je betaalt sowieso voor mijn begeleiding als je kiest voor de academie, ook als je alle losse onderdelen al hebt. De gratis extra’s krijg je er uiteraard zonder meer te betalen bij.

Ja, ik bied garantie. Kijk hiervoor even terug op deze pagina.

Super! Ik denk graag met je mee en beantwoord graag je vragen. Daarvoor hoef je niet te wachten tot de volgende maandelijkse Q&A, je kunt namelijk 24/7 in de besloten community je vraag stellen. Dat is ook leerzaam voor andere deelnemers. Ik ben elke werkdag in de community aanwezig en zal dan je vraag beantwoorden. 

Dan kun je altijd via mail onze hulp in roepen, zodat we even kunnen kijken wat er aan de hand is en eventueel een helpdesk kunnen inschakelen via [email protected] Ik check de mail iedere werkdag en beantwoord hem zo snel mogelijk.

De Journal Academie staat op deze website in een online leeromgeving. Als je al een account hebt voor bestellingen en/of de Busy Women Journal Club, krijg je hier ook toegang tot de training. Als je nog geen account hebt, maak je er één aan tijdens het afrekenen.

Dit kan gebeuren door overmacht. Echter zorg ik dan altijd voor een vervangende datum. Mocht hij echt niet door kunnen gaan of meerdere achter elkaar, zorg ik voor compensatie.

Nee, de training is mijn eigendom. Jij kunt de lessen volgen voor de duur van deze training. Daarna kun je als je wilt een abonnement aanschaffen om toegang te behouden. Je kunt dan nog overal bij en ook nog deelnemen aan de maandelijkse Q&A’s.

Ik kan achter de schermen niet zien welke lessen je hebt gevolgd, maar ik zie natuurlijk wel of en wanneer je aanwezig bent in de gesloten online community en tijdens maandelijkse Q&A’s. Ik stuur op basis hiervan wel berichtjes naar deelnemers omdat ik ze mis tijdens deze momenten. Je bent echter zelf verantwoordelijk voor het volgen van de lessen. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de juiste inzet en het doen van de opdrachten. Ik help je graag met de begeleiding, kennis en het beantwoorden van jouw vragen.

In twee maanden tijd leer je wat en hoe je de stappen van het plan uit de Journal Academie volgt. Hierbij gaan we in op: doel stellen, indelingen bepalen, materialen uitzoeken, inspiratie zoeken, journal opzetten, journalopzet evalueren en journal bijhouden. 

Heb je een andere vraag over de Journal Academie? Mail me gerust op [email protected], ik beantwoord de mail op werkdagen zo snel mogelijk. Leuk om van je te horen!

De waarde van de Journal Academie is onbetaalbaar. Ik deel de exacte kennis die mij en andere cursisten voor jou succes heeft gebracht.

Het vraagt slechts om een investering van €497 (of 3 * €187 per maand) om die journal die aansluit op jouw behoeftes en rust geeft in je hoofd op te zetten en bij te houden.

Wat gaat het je kosten als je het in je eentje blijft doen?

* Alle bedragen zijn inclusief BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van JouwJournal en tevens kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden zoals op deze pagina vermeld.

Ja, ik wil toegang tot dé Journal Academie!