Leer hoe jij rust in je hoofd krijgt door te journalen

Gratis webinar: meld je aan en krijg direct toegang

Webinar 'Rust in je hoofd door te journalen'

In dit webinar van 45 minuten leer je alles wat jij nodig hebt om een journal zo te gebruiken dat het je meer rust in je hoofd geeft. Dit levert het webinar je allemaal op:

  • Je weet precies hoe je jouw journal effectief inzet als hulpmiddel om meer rust te ervaren.
  • Je leert wat de voordelen van journalen zijn en hoe het jou dus kan helpen in je drukke leven.
  • Je ontdekt de 5 meest voorkomende blokkades bij het journalen. En je leert hoe jij over die blokkades heen komt en ze voortaan voorkomt.
  • Je leert hoe jij in 7 stappen je journal opzet op een manier die voor jou werkt.
  • Je weet daarna precies hoe je een journal opzet én kunt bijhouden. Op een haalbare manier.

Dit webinar is er voor iedereen, maar is in het bijzonder geschikt voor werkende moeders die in het dagelijks leven veel ballen hoog houden.

Hoe werkt het?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan krijg je het webinar direct toegestuurd. Je kunt het webinar meteen bekijken of je kunt het  (onbeperkt) terugkijken op een moment dat jou uitkomt. Wel zo handig voor iedereen die al een goed gevulde agenda heeft!

Wel raad ik je aan om er bewust een moment voor vrij te maken. Dan gaat het webinar je absoluut helpen. Beloofd. Veel tijd heb je er niet voor nodig: het kost je slechts 45 minuten.

Meld je nu gratis aan!

Wanneer is dit webinar echt iets voor jou?

Heb je al een journal in de kast liggen, maar lukt het je maar niet om daar iets mee te doen? Weet je niet waar je moet beginnen en heb je al talloze filmpjes en voorbeelden bekeken? Zie je journalen meer als een extra taak dan dat het je rust en plezier geeft? Of steekt je perfectionisme steeds de kop op en ben je meer bezig met alles mooi vormgeven dan met je journal voor jou laten werken? Dán is dit webinar echt iets voor jou.

  • Je ontdekt hoe je journal jou meer rust en focus kan brengen.
  • Je leert korte metten te maken met perfectionisme en écht te starten met journalen.
  • Je gaat leren hoe je je journal op zo’n manier gebruikt dat het je tijd oplevert in plaats van kost.
  • Je leert van mijn fouten met journalen, zodat jij die niet meer hoeft te maken.
  • Je ontdekt hoe je journal jou daadwerkelijk rust in je hoofd geeft.

Klinkt goed? Laat mij je erbij helpen via het gratis webinar! Ik begeleid je graag om de eerste journal-stappen te zetten.

Anouk aan het journalen

Over Anouk

Hi! Mijn naam is Anouk Hempenius, het gezicht achter Jouw Journal. Ik geef journal-tips en inspiratie op basis van 20 jaar journal-ervaring. Als werkende moeder begrijp ik als geen ander hoe druk het leven is. Met 2 jonge dochters, een eigen bedrijf, het huis dat zich niet zelf schoonmaakt, veel hobby’s en ook nog een sociaal leven is rust in mijn hoofd essentieel. Dit creëer ik met journalen. En ik leer je graag hoe dat jou ook lukt. 

Mijn journal is mijn externe brein. Doordat alles op papier staat, hoef ik minder te onthouden. Ik kan me weer focussen op en genieten van het dagelijks leven.

Dat gun ik jou ook! Journalen is gelukkig geen hogere wiskunde, alleen een kwestie van weten hoe je dit het beste aanpakt. En vervolgens hoe je je journal kunt bijhouden. Hoe je dat alles doet én er ook nog plezier aan beleeft? Dat leer ik je in dit webinar.

Bekijk het webinar gratis

Als je je e-mailadres achterlaat, stuur ik je het webinar gratis toe. Je kunt het dan bekijken waar en wanneer het jou uitkomt om daarna direct met de tips en technieken aan de slag te gaan. 

Vraag het webinar nu aan en maak (weer) werk van jouw journal!