JouwJournal-lidmaatschap

Jouw stok achter de deur om je journal voortaan gemakkelijker bij te houden. 

Ontdek hoe je je journalen leuk en behapbaar houdt dankzij handige workshops, masterclasses, tips en downloads. Krijg direct toegang tot een inspirerende online journal-omgeving. En laat je inspireren door dagelijkse journal prompts, wekelijkse challenges en tweewekelijkse inspiratiesessies.

Probeer het een maand voor slechts €4,95

Je weet maar al te goed dat journalen jou als drukbezette vrouw helpt om rust in je hoofd te krijgen. Je wilt meer tijd voor jezelf, overzicht krijgen en ontspanning vinden. En je wilt journalen volhouden, nooit zonder inspiratie zitten en het leuk houden. Zonder dat het té veel tijd slurpt.

Herken je dit?

Misschien herken je dit:

 • Je neemt je regelmatig voor om het journalen te blijven doen, maar steeds komt de klad erin. Je hebt elke keer geen tijd, energie of zin. Daar baal je van.
 • Je bent al bezig met journalen, maar loopt vast door een gebrek aan inspiratie. Waar kun je nu weer over journalen?
 • Je voelt je zo overdonderd door alle Pinterest-ideeën dat je geen idee hebt wat je wilt gebruiken.
 • Je wilt minder last hebben van perfectionisme en de drang om elke spread zo mooi mogelijk te maken. Je wilt leren hoe je journalen behapbaar en leuk maakt.
 • Je gunt het jezelf om bewust de tijd voor journalen te nemen, het regelmatig te doen en er plezier aan te beleven.
 • Je wilt niet meer verlegen zitten om journalideeën, prompts en voorbeelden. Het lijkt je geweldig als je altijd lekker aan de slag blijft.
 • Je wilt je journal continu gebruiken voor waar je hem voor gekocht hebt: tijd voor jezelf, rustmomenten en balans in de hectiek die het leven je brengt.
Kortom: jij kunt wel een steuntje in de rug gebruiken. Goede journal-ideeën. Fijne prompts. Handige hulpmiddelen. Inspirerende challenges. Je wilt structureel tijd besteden aan journalen en daar ook echt door tot rust komen, hoe hard het leven ook doorraast.

Het lidmaatschap is jouw stok achter de deur

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je graag op weg. Na 20 jaar journalen weet ik als moeder, creatieve duizendpoot, ondernemer, partner en vrouw als geen ander dat journalen je rust en balans brengt. En dat het mogelijk is om het een structureel onderdeel van je leven te maken.

Hoe je nooit meer zonder inspiratie zit? Altijd direct aan de slag kunt als je je journal voor je neus hebt? En hoe je journal jou echt rust kan brengen? Laten we daar samen mee aan de slag gaan. Het lidmaatschap is jouw inspirerende stok achter de deur om te (blijven) journalen.

Hoe helpt het JouwJournal-lidmaatschap je?

 • Je wordt lid van een besloten online omgeving met heel veel handige handvatten om jouw journal-momenten te blijven pakken en lekker bezig te blijven.
 • Je krijgt dagelijks een journal prompt in je mailbox. Ideaal als je even geen inspiratie hebt én een handig reflectiemoment!
 • Je bent welkom in online inspiratiesessies. Tijdens die sessies werk je een uur gefocust in je journal. Dan staat dat maar alvast in je agenda, hoe druk je leven ook is.
 • Dankzij handige workshops heb je altijd een goed startpunt voor jouw journal-pagina’s. Je zit nooit zonder opzet, aanpak of inspiratie.
 • Je kunt meedoen aan wekelijkse challenges en opdrachten. Perfect om jezelf uit te dagen of gewoon om iets nieuws te proberen!
 • Je kunt in de community al je vragen stellen. Ideaal als je bijvoorbeeld zonder inspiratie zit, praktische vragen hebt of even vastloopt. Wij helpen je weer op de juiste journal-weg.
 • Je hebt leuk contact met andere vrouwen die een journal gebruiken om orde in de drukte te krijgen. Dat levert regelmatig gezellige gesprekken, nieuwe inspiratie en herkenning op.
Anouk aan het journalen bij laptop
Anouk aan het journalen

Maar dat is niet het enige wat je krijgt

Je krijgt ook direct toegang tot een besloten online leeromgeving met allerlei extra’s, zoals:

 • Een workshop die jou leert om je indelingen gemakkelijker op te zetten. Daardoor lukt het je om dit sneller te doen en dus je journal beter bij te houden.
 • Masterclasses om je perfectionisme te overwinnen en je grenzen te bewaken.
 • Handige keuzehulpen voor als je twijfelt welke journal-materialen je het beste kunt gebruiken.
 • 10% korting op alle producten uit de JouwJournal-shop.
 • Praktische downloads die jou helpen bij het journalen (zoals exclusieve printables).

En er blijven nieuwe workshops, masterclasses, downloadables en keuzehulpen bij komen. De online leeromgeving wordt elke maand aangevuld.

Dat wil jij toch ook?

JouwJournal-lidmaatschap

1 maand
14,95
 • Besloten online community met gelijkgestemden
 • Dagelijks een journal prompt in je mailbox
 • Live-inspiratiesessies via Zoom
 • Wekelijkse challenges en opdrachten
 • Handige keuzehulpen voor schrijfwaren en notitieboeken
 • Toegang tot informatieve masterclasses en leerzame workshops
 • 10% korting op producten uit de JouwJournal-shop
 • Regelmatig nieuwe content in de online leeromgeving

Alle bedragen zijn inclusief btw. Als je het lidmaatschap aanschaft, verklaar je automatisch akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van JouwJournal en afstand te doen van je retourrecht.

Anouk die schrijft in journal

Over mij: moeder, creatieveling en al 20 jaar aan het journalen

Bij het JouwJournal-lidmaatschap ben ik degene die je begeleidt om het journalen leuker en makkelijker te maken. Wie ik ben? Anouk Hempenius. Als kind hield ik al trouw een dagboek bij. Inmiddels houd ik als drukbezette moeder, ondernemer en creatieveling al 20 jaar een journal bij om de dagelijkse hectiek van me af te schrijven.

Maar ook ik vond het ooit lastig om mijn journal bij te houden. In het begin zat mijn perfectionisme me in de weg. Ik raakte overweldigd door alle online voorbeelden. Daardoor paste mijn journal niet bij hoe ik hem wilde gebruiken. Het gevolg? Ik kreeg er alsnog geen rust door en de klad kwam erin. Daarom ging ik op zoek naar een manier die wél werkte voor mij.

Journalen heeft mij veel gebracht. Eerst als student, later als ondernemer, nu als werkende moeder met een eigen bedrijf. Ik kan me beter concentreren, kan mijn werk loslaten op vrije dagen en maak me minder druk over alles wat er nu niet toedoet. Journalen is geen “moetje” meer, maar iets waar ik rust en ontspanning uit haal. Met veel enthousiasme help ik via JouwJournal andere vrouwen om (weer) rust in hun hoofd én plezier in het journalen te krijgen.

Wat ik kan, kun jij ook! Doe je mee?

Geïnspireerd blijven en het journalen leuk houden is geen rocket science. Het hoeft niet veel tijd te kosten of ingewikkeld te zijn. Krijg via inspiratiesessies, journal prompts, tips, downloadables en challenges alle handvatten om te blijven journalen.

Word lid van JouwJournal en krijg de perfecte stok achter de deur om van jouw journal bijhouden een fijn, terugkerend ritueel te maken.

Veelgestelde vragen

Als je nu het lidmaatschap aangaat, staat er al heel veel waardevolle informatie, workshops en masterclasses voor je klaar. Dit kun je verwachten:

 • Dagelijkse journal prompts in je mailbox
 • Toegang tot live inspiratiesessies
 • Keuzehulp voor je notitieboek, pen, fineliner en brush pen
 • Workshop grid spacing
 • Masterclass perfectionisme overwinnen
 • Masterclass grenzen bewaken
 • Challenge om diverse lay-outs te proberen
 • Printables voor jouw journal

Wat leuk dat je al meedoet aan de Journal Academie! Het lidmaatschap is een mooie aanvulling hierop. In de academie ga je aan de slag om jouw journal geheel volgens jouw behoeftes op te zetten en leer je hoe je hem kunt bijhouden. Met het lidmaatschap gaan we ervoor zorgen dat je dit daadwerkelijk doet. Ook krijg je toegang tot allerlei extra informatie, tools, workshops en masterclasses die je daarbij helpen.

Er komt iedere maand nieuwe content online. Dit kan een nieuwe workshop of masterclass zijn, maar bijvoorbeeld ook een extra tool, downloadable of challenge.

Dat is helemaal aan jou. Dit ligt eraan hoe aanwezig jij wilt zijn in de community, maar ook welke masterclasses, workshops of live-sessies je wilt volgen.

Nee hoor. Je mag doen wat je zelf wilt. Natuurlijk is de community éxtra leuk als iedereen gezellig meedoet, maar het is ook prima als je alleen lid wordt voor de masterclasses, workshops, tools en live-sessies.

Nee, de community staat op de website van JouwJournal. Er komen dus geen social media bij kijken. Dat scheelt weer een account aanmaken (of voor je het weet iets langer scrollen door Facebook dan het plan was).

Je mag je vragen altijd stellen. Dit kan in de besloten community, maar eventueel ook in de live inspiratiesessies. Dan krijg je er van mij en/of van de andere deelnemers antwoord op.

De proefperiode wordt na een maand automatisch omgezet in een betaald maandabonnement van € 14,95. Als je het abonnement wilt stopzetten, kun je dit op ieder moment aangeven via jouw account onder ‘Abonnementen’. Na je annulering verloopt je toegang zodra de lopende periode eindigt.

Jazeker, je krijgt direct toegang tot de besloten online community en de leeromgeving waarin alle extra’s staan.

Nee, je zit nergens aan vast. Je kunt op ieder moment opzeggen via jouw account. Dit kan uiterlijk de dag voordat de incasso naar de bank wordt gestuurd (dat is op de dag van de maand dat je oorspronkelijk lid bent geworden). Je zit alleen vast aan de maand waarvoor je hebt betaald.

Je houdt toegang tot de content zolang je lid bent. Zodra er nieuwe content online komt, krijg je daar toegang toe. Als je opzegt, houd je toegang tot de content tot het moment waarop normaal gesproken de nieuwe incasso zou starten.

Wil je meer weten? Heb je vragen?

Twijfel je nog of het lidmaatschap iets voor jou is of heb je andere vragen? Ik help je graag verder. Mail mij via [email protected]. Dan krijg je snel antwoord op je vraag.