Stappenplan journal opzetten

Gratis stappenplan journal opzetten

Zo zet je jouw journal geheel naar jouw behoefte op

Mock-up samenvatting stappenplan journal opzetten

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen bij het opzetten van een journal? Of ben je al bezig, maar krijg je er (nog) geen rust van in je hoofd? Download mijn GRATIS stappenplan ‘journal opzetten’! Vul je gegevens hieronder in om hem te ontvangen.

Bij het indienen van dit formulier, ga je ermee akkoord dat ik je mag mailen met tips en aanbiedingen. Je kunt je op ieder gewenst moment weer uitschrijven.

Wil jij meer rust in je hoofd?

Help! Je hebt nogal veel ballen in de lucht te houden. Je werkt, je hebt een gezin, je moet huishouden doen, je studeert misschien ook nog wel, je hebt sociale contacten én je wil ook nog wat tijd voor jezelf. Het duizelt je.

Gelukkig is dit probleem gemakkelijk op te lossen. Met een persoonlijk afgestemde journal zorg je ervoor dat jouw gedachten voortaan op papier staan in plaats in je hoofd. Zo heb jij voortaan tijd en ruimte om je leven te leiden zoals jij dat wilt. 

Meer weten? Download de gratis samenvatting van het stappenplan en ontdek wat het geheim is om jouw journal in te richten zodat hij voor jou werkt. Voor drukke vrouwen die graag rust in hun hoofd willen. 

Je ontdekt:
* welke stappen je moeten zetten om je journal op te zetten;
* wat je moet doen om ervoor te zorgen dat je journal is afgesteld op jouw behoeftes;
* zodat je daadwerkelijk gaat journalen;
* waardoor je rust in je hoofd krijgt;
* en je ruimte krijgt voor jezelf.

Wil jij het geheim van succesvol journalen weten?

Bij het indienen van dit formulier, ga je ermee akkoord dat ik je mag mailen met tips en aanbiedingen. Je kunt je op ieder gewenst moment weer uitschrijven.

Anouk die schrijft in journal