Retourneren

Ben je niet 100% tevreden met jouw geleverde producten en / of bestelling? Ik zoek graag samen met jou naar een passende oplossing, zoals het retourneren van jouw bestelling en / of het ruilen van producten. Klanttevredenheid staat bij JouwJournal.nl namelijk voorop.

14 dagen bedenktijd

Je kunt jouw bestelling binnen 14 kalenderdagen zonder opgaaf van reden annuleren. Deze termijn gaat in op het moment dat jij, of een derde die jouw bestelling in ontvangst neemt, de zending ontvangt. Vervolgens dien je de producten of de gehele bestelling in originele staat en verpakking binnen 14 kalenderdagen te retourneren. De kosten hiervan komen op jouw eigen rekening. Zodra ik de retourzending in goede orde heb ontvangen, zal ik ervoor zorgen dat het gehele aankoopbedrag (inclusief verzendkosten indien het om de gehele bestelling gaat) zo snel mogelijk terug wordt gestort, maar uiterlijk binnen 14 dagen.

Let op! Het is niet mogelijk om gepersonaliseerde producten of stationery boxen te retourneren of annuleren. Mysterie bags kunnen alleen in z’n geheel worden geretourneerd.

Herroepingsprocedure

Wil je één of meerdere producten terugsturen? Stuur mij een mail met jouw ordernummer, de producten en de reden van retour om mij op de hoogte te stellen. Nadat je van mij een bevestiging hebt gehad, kun je (een deel van) jouw bestelling retourneren. Voeg de pakbon toe aan de zending en stuur jouw bestelling op eigen kosten terug naar onderstaand adres.

JouwJournal.nl
Van Goghlaan 40
8442 HW Heerenveen

Ruilen?

Is één of zijn meerdere producten beschadigd bij aankomst? Of wil je toch liever een ander product? Het is mogelijk om het product te ruilen. Stuur het product terug naar bovenstaand adres na het invullen van het onderstaande formulier op eigen kosten. Indien het product beschadigd is, stuur ik nieuwe product gratis toe. Als je graag zelf een ander product wilt, zijn de verzendkosten voor jezelf: je kunt dit zelf via de website bestellen.