Wil jij voortaan geen stipjes meer tellen voor de lay-out die je wilt overnemen of hergebruiken?

Volg mijn workshop!

Herken jij jezelf in één of meerdere van deze punten?

En wil je graag…

Dan kan ik je helpen!

Volg mijn workshop gridspacing!

Hierin leer je wat gridspacing precies inhoudt en hoe je hem stap voor stap opzet. 

Ik help jou om ervoor te zorgen dat jij voortaan zonder problemen een indeling opzet.

Hoe werkt het?

Je krijgt direct toegang tot de leeromgeving met de video van de workshop. Hierin leer je wat gridspacing is en hoe je zo’n pagina in je journal opzet zodat jij jouw indelingen voortaan gemakkelijk(er) opzet. Je behoudt drie maanden toegang.

Wat leer je in deze workshop?

Wat

Wat houdt gridspacing precies in?

Waarvoor

Waarvoor gebruik je gridspacing?

Hoe

Hoe zet je een gridspacing pagina op?

Direct toegang tot de workshop

Jouw investering:

Workshop Gridspacing

27
  • Videoles met uitleg over ieder aspect
  • Stap voor stap how to in video
  • Drie maanden toegang

Over mij

Hoi! Ik ben Anouk Hempenius. Ik schrijf in dagboeken en plan in agenda’s van jongs af aan. Toen ik het journalen ontdekte, was ik vrij snel verkocht. Ik heb hier intussen jarenlange ervaring mee en een manier gevonden om mijn journal voor mij te laten werken. Het zorgt voor rust in mijn hoofd én een rustmomentje. Dit gun ik jou ook! 

Ik ben eigenares van de webshop JouwJournal. Ik gebruik dus niet alleen zelf een journal, maar ben eigenlijk iedere dag bezig met notitieboeken, schrijfwaren en andere bijpassende materialen. Naast dat ik hier erg blij van word, inspireert me dit me nog meer om te journalen.

Zelf houd ik zowel bullet journals (privé, maar ook zakelijk) als memory journals voor mezelf en mijn gezin bij. De één heb ik op papier en de ander digitaal. Ik werk voor iedere journal met andere materialen en indelingen. Ik ben dus van alle markten thuis. Het is namelijk prima mogelijk om dit door elkaar heen te laten lopen, zolang je dit voor jezelf op een rijtje hebt.

Omdat ik weet dat het lastig kan zijn om te starten in je journal of hem in te richten naar jouw smaak, heb ik een stappenplan gemaakt om je hierbij te ondersteunen en hiermee deze cursus ontwikkeld. Zo kom je met iedere les een stap dichter bij de opzet die bij jou past. Het maakt hierbij dus niet uit wat voor soort journal je gebruikt of wilt gebruiken, want het gaat erom dat jij jouw journal zo indeelt dat hij voor jou werkt.

Het lijkt mij enorm leuk om je te helpen. Ik heb er zin in! Jij ook?

Ervaringen van anderen

Veelgestelde vragen

De workshop kost €27. Hij is ook beschikbaar in de Journal Academie waar je nog veel meer leert over journalen en vele extra’s krijgt.

De video kijken neemt zo’n 20 minuten in beslag. In de pagina te maken, zou niet meer dan een half uur a drie kwartier in beslag hoeven nemen.

Je hebt drie maanden toegang tot de videoles en het werkboek. In deze tijd is het gemakkelijk om jouw strategie op te stellen en te testen of het echt werkt om jouw journal bij te houden.

Door te klikken op ‘ja, ik doe mee’ en dan af te rekenen via iDEAL, BanContact, Sofort Banking of instant payment. Let op: achteraf betalen is voor deze cursus niet mogelijk. De cursus is online, dus tevens is het niet mogelijk om te pinnen.

Ja, maar je hebt wel een account nodig om toegang te krijgen tot de leeromgeving en de community. Daarom is het wel handig om deze aan te maken.

Jouw investering:

Workshop Gridspacing

27
  • Videoles met uitleg over ieder aspect
  • Stap voor stap how to in video
  • Drie maanden toegang