Cadeautips voor journalers

De feestdagen staan voor de deur! Vind jij het ieder jaar weer een uitdaging om cadeaus uit te zoeken? Met deze gids scoor je gemakkelijk het ideale cadeau voor een journaler. Deze cadeautips kan ik je van harte aanraden.

Brushlettering

Iedere creatieveling is er bekend mee: brushlettering. Oftewel: het aan elkaar schrijven van letters waarbij je een dikke strook naar beneden en een dunne strook omhoog zet. Prachtig als titel of quote in een journal. Om dit effect voor elkaar te krijgen, heb je een brush pen nodig. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten. Klik hier voor een overzicht van alle soorten en bestel degene die jij het beste vindt passen bij jouw vriendin, dochter, zus of moeder!

Bullet Journal methode

Online zie je soms door het bomen het bos niet meer. Zo ook als je zoekt naar inspiratie voor jouw bullet journal. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ken jij iemand die hier last van heeft? Geef dit boek van Ryder Caroll, de bedenker van de methode, cadeau. Want soms is het goed om helemaal terug te gaan naar de basis.

Masking Tape

En als laatste nog een tip voor een kleinigheidje. Er is geen papierliefhebber die een rolletje masking tape af zou slaan. De tape is namelijk voor allerlei doeleinden te gebruiken, zoals het maken van een lay-out of het vastplakken van foto’s in een journal. En omdat er enorm veel ontwerpen op de markt zijn, kun je bijna geen dubbele geven.

Vond je de informatie uit dit blog interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Je las een blog van mij, Anouk

Aangenaam! Ik ben Anouk Hempenius en ik geef journal tips en inspiratie aan werkende moeders met thuiswonende kinderen. Zodat jij straks rust in je hoofd hebt.

Wil jij starten met journalen? Dit kan ik voor je doen:

Meer weten over mij?

Meer tips en inspiratie ontvangen?
Schrijf je in voor de mailinglijst!

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *