6 journal pagina ideeën voor Sinterklaas

Sinterklaas is weer in het land! Wil jij deze feestelijke gelegenheid in jouw journal verwerken? Ik heb 6 journal pagina ideeën voor Sinterklaas op een rijtje gezet.

Journal pagina idee: Sinterklaas kraft

6 journal pagina ideeën voor Sinterklaas

Verlanglijstje

Ga jij pakjesavond vieren en/of lootjes trekken? Dan is het handig om een verlanglijstje te hebben: zo heb je meer kans dat je krijgt wat je wilt. Maak daarom een verlanglijstje in je journal. De items die je krijgt, kun je afvinken. Persoonlijk heb ik altijd een verlanglijstje in mijn bullet journal staan. Zo kan ik op ieder moment iets toevoegen en hoef ik het niet allemaal te bedenken op het moment dat erom gevraagd wordt, bijvoorbeeld met Sinterklaas.

Intocht

Ben jij bij de intocht van Sinterklaas geweest? Bij de officiële of gewoon in eigen stad? Leg het vast in een spread! Knip en plak met de leukste knutselspullen een fijne herinnering om later terug te zien. Extra leuk met de toevoeging van foto’s.

Journal pagina idee: pakjesavond zwart wit

Cadeaulijst

Als je pakjesavond met de hele familie of een vriendengroep viert en je moet voor iedereen een cadeautje kopen, kun je het overzicht kwijt raken. Maak daarom een handige lijst in je journal met alle namen, het cadeau dat je wilt kopen en of je het al gehaald hebt. Eventueel kun je een extra vakje maken als je ook wilt afvinken dat je het cadeau hebt ingepakt.

Aftelkalender

Vind jij het prettig om te weten hoe lang je nog hebt tot pakjesavond? Of wil(len) jouw kind(eren) graag weten hoeveel dagen het nog is tot 5 december? Maak een aftelkalender en zet iedere dag een kruisje om af te tellen!

Journal pagina idee: pakjesavond kleur

Pakjesavond

Net als de intocht van Sinterklaas, is het natuurlijk ook erg leuk om pakjesavond als herinnering vast te leggen in je journal. Zeker als je kinderen hebt, want dan kunnen zij hun jeugd later terugzien. Door het vast te leggen onthoud je meer details dan dat je het later uit je hoofd verteld.

Maandthema

Zet jij jouw maand van tevoren op in je bullet journal? En doe je dit met een thema per maand? Gebruik Sinterklaas voor het opzetten ervan! Leuk voor november of december, maar net welke maand het uit komt.

Vond je de informatie uit dit blog interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Je las een blog van mij, Anouk

Aangenaam! Ik ben Anouk Hempenius en ik geef journal tips en inspiratie aan werkende moeders met thuiswonende kinderen. Zodat jij straks rust in je hoofd hebt.

Wil jij starten met journalen? Dit kan ik voor je doen:

Meer weten over mij?

Meer tips en inspiratie ontvangen?
Schrijf je in voor de mailinglijst!

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *