TESTEN VOOR GEBRUIK*      GEPERSONALISEERDE JOURNALS      ZOWEL PAPIERWAREN ALS HOBBYARTIKELEN

BLACK FRIDAY DEALS

geldig van vrijdag 26 november t/m maandag 29 november

6 journal pagina ideeën voor Sinterklaas

Sinterklaas is weer in het land! Wil jij deze feestelijke gelegenheid in jouw journal verwerken? Ik heb 6 journal pagina ideeën voor Sinterklaas op een rijtje gezet.

Journal pagina idee: Sinterklaas kraft

6 journal pagina ideeën voor Sinterklaas

Verlanglijstje

Ga jij pakjesavond vieren en/of lootjes trekken? Dan is het handig om een verlanglijstje te hebben: zo heb je meer kans dat je krijgt wat je wilt. Maak daarom een verlanglijstje in je journal. De items die je krijgt, kun je afvinken. Persoonlijk heb ik altijd een verlanglijstje in mijn bullet journal staan. Zo kan ik op ieder moment iets toevoegen en hoef ik het niet allemaal te bedenken op het moment dat erom gevraagd wordt, bijvoorbeeld met Sinterklaas.

Intocht

Ben jij bij de intocht van Sinterklaas geweest? Bij de officiële of gewoon in eigen stad? Leg het vast in een spread! Knip en plak met de leukste knutselspullen een fijne herinnering om later terug te zien. Extra leuk met de toevoeging van foto’s.

Journal pagina idee: pakjesavond zwart wit

Cadeaulijst

Als je pakjesavond met de hele familie of een vriendengroep viert en je moet voor iedereen een cadeautje kopen, kun je het overzicht kwijt raken. Maak daarom een handige lijst in je journal met alle namen, het cadeau dat je wilt kopen en of je het al gehaald hebt. Eventueel kun je een extra vakje maken als je ook wilt afvinken dat je het cadeau hebt ingepakt.

Wil je leren hoe je jouw Sinterklaascadeau leuk kan inpakken? Via mijn andere webwinkel Post & Papier geef ik op vrijdag 26 november om 20 uur een GRATIS online workshop: meld je hier aan om deel te nemen!

Aftelkalender

Vind jij het prettig om te weten hoe lang je nog hebt tot pakjesavond? Of wil(len) jouw kind(eren) graag weten hoeveel dagen het nog is tot 5 december? Maak een aftelkalender en zet iedere dag een kruisje om af te tellen!

Journal pagina idee: pakjesavond kleur

Pakjesavond

Net als de intocht van Sinterklaas, is het natuurlijk ook erg leuk om pakjesavond als herinnering vast te leggen in je journal. Zeker als je kinderen hebt, want dan kunnen zij hun jeugd later terugzien. Door het vast te leggen onthoud je meer details dan dat je het later uit je hoofd verteld.

Maandthema

Zet jij jouw maand van tevoren op in je bullet journal? En doe je dit met een thema per maand? Gebruik Sinterklaas voor het opzetten ervan! Leuk voor november of december, maar net welke maand het uit komt.

Ga jij aan de slag met één of meerdere van deze 6 journal pagina ideeën voor Sinterklaas? Gebruik de knutselspullen die ik speciaal voor deze gelegenheid op een rijtje heb gezet! Klik op de link om hier direct naar toe te gaan.

Laatste blogs

Wat is de beste brush pen?

Wil je graag aan de slag met brushlettering en weet je niet zo goed met welke pen je moet beginnen? Of ben je al een tijdje bezig, maar ben je benieuwd wat nou de beste brush pen is? Ik zet de verschillende soorten voor je op een rijtje in dit blog en vertel je...

Unboxing stationery box oktober 2021: feestdagen

Dit was de stationery box van oktober 2021 met het thema feestdagen! In de video laat ik zien welke papierwaren erin zitten van Nouk-san, Echo Park, Studio Ins & Outs, Faber Castell en Pentel. Wil jij deze editie ook graag scoren en/of een abonnement op de...

Cadeautips voor journalers

De feestdagen staan voor de deur! Vind jij het ieder jaar weer een uitdaging om cadeaus uit te zoeken? Met deze gids scoor je gemakkelijk het ideale cadeau voor een journaler. Deze cadeautips kan ik je van harte aanraden. CreaChick Is jouw dochter, vriendin, moeder of...

Wat is de beste bullet journal?

Bullet journals zijn er in allerlei soorten en maten. Zo heb je keuze niet alleen uit verschillende merken zoals Mijn Bullet Journal, maar ook in het formaat en het soort papier bijvoorbeeld. Ook verschillende de kaften nog wel eens van elkaar. Ben jij op zoek naar...

Wat is het beste merk fineliner?

Ben jij op zoek naar een fineliner en zie jij door de bomen het bos niet meer? Dat is niet zo gek, want er bestaan allerlei merken die een fineliner op de markt hebben gebracht. JouwJournal.nl heeft er bijvoorbeeld vier in het assortiment: Faber Castell, Tombow,...

Leg jouw leven vast op papier!

Yes! Het is eindelijk zover: JouwJournal.nl is een feit! Vandaag openen de virtuele deuren tot de webwinkel met allerlei journal benodigdheden. Eerder stond alles op Post & Papier, maar daar kun je voortaan terecht voor postartikelen. Toch zijn de webwinkels wel...

Over JouwJournal.nl

JouwJournal.nl is jouw (web)adres voor journalbenodigdheden. Let jouw leven vast op papier! Mijn passie voor papier, illustratie en creativiteit zorgt ervoor dat ik met veel liefde en plezier werk om de mooiste papierwaren voor jou te maken, te selecteren en te verpakken.

Contact

Contact

JouwJournal.nl
Van Goghlaan 40
8442 HW Heerenveen
Dit is géén bezoekadres!

E-mail: anouk@jouwjournal.nl
Telefoon: +631 3888 3686
WhatsApp: +631 3888 3686
Direct bereikbaar op ma, di ochtend, wo ochtend, do middag en vr ochtend. Daarbuiten duurt het langer voordat ik reageer.

Bedrijfsgegevens

KvK nummer: 52800857
BTW nummer: NL002255673B49

Rekening
256614318 t.n.v. Nouk-san
IBAN: NL84 KNAB 0256 6143 18
BIC: KNABNL2H