Herfstinspiratie voor je journal: 5 ideeën

Het is buiten officieel merkbaar: het is herfst! De kleuren vind ik prachtig, het weer iets minder… gelukkig is dit ideaal om lekker binnen te journalen. Eventueel samen met je kinderen. Een fijne dagbesteding! Wil jij ook graag bezig in je journal? Ik heb 5 ideeën om de herfst in je journal te verwerken op een rijtje gezet zodat jij meteen aan de slag kunt!

Journal herfstinspiratie

1. Wie zegt dat je per se een pagina of een spread moet maken voor een lijst, een planner of iets dergelijks met het thema herfst. Je kunt ook gewoon zomaar gaan schetsen, tekenen of doodlen! Denk bijvoorbeeld aan bladeren, eikels en paddenstoelen wat betreft natuuritems. Maar ook dieren zoals vosjes en herten zijn erg leuk.

2. Maak jij altijd planningen in jouw bullet journal? Dan is het leuk om herfst als thema te gebruiken! Ik maak zelf altijd een hele maand in hetzelfde thema, inclusief het maandoverzicht zoals hieronder, maar ook de daily’s. Een weekplanning kan natuurlijk ook.

3. Wat het altijd goed doet, is een quote. Ook voor bullet journal herfstinspiratie. Voor en rondom de herfst bestaan er genoeg leuke die je bijvoorbeeld kunt handletteren. Voorbeelden van quotes zijn: “fall breeze, autumn leaves”, “leaves are falling, autumn is calling” en “I love fall most of all”.

4. Heb je favorieten (in deze tijd van het jaar)? Maak er een lijstje van in jouw bullet journal! Het leukste is om erbij te tekenen of plaatjes bij de plakken, zodat je de pagina kunt decoreren in het thema herfst.

5. Wil je een ander (of nog een) lijstje maken? Bedenk wat je nog allemaal in de herfst wilt doen! Dit kan natuurlijk van alles zijn: een uitje, een creatief werkje, een bepaald boek lezen of iets dergelijks. Het kan zo groot en klein als jij wilt. En heb je het gedaan? Vink het item af!

Vond je de informatie uit dit blog interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Je las een blog van mij, Anouk

Aangenaam! Ik ben Anouk Hempenius en ik geef journal tips en inspiratie aan werkende moeders met thuiswonende kinderen. Zodat jij straks rust in je hoofd hebt.

Wil jij starten met journalen? Dit kan ik voor je doen:

Meer weten over mij?

Meer tips en inspiratie ontvangen?
Schrijf je in voor de mailinglijst!

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *