Valentijn in jouw journal: 4 ideeën

Valentijnsdag staat voor de deur. Vind jij het leuk om dit thema in jouw journal te verwerken, maar weet je niet zo goed hoe je dit kunt doen? Ik geef je 4 voorbeelden van spreads met ideeën rondom Valentijn die jij kunt gebruiken ter inspiratie.

Valentijn journal spread weekly

Weekoverzicht

Gebruik jij jouw bullet journal als planner? Maak een weekoverzicht van de week waarin 14 februari valt in dit thema! Onder andere met lieve kleuren, maar ook hartjes passen er natuurlijk goed bij. Zo heb jij een functionele spread, maar wel helemaal in thema.

Valentijn journal spread post

Valentijnspost

Ga jij Valentijnspost versturen dit jaar? Maak een lijstje in jouw journal zodat je het overzicht bewaard! Noteer wie je iets wilt sturen, wat je gaat sturen en wanneer je dit op de bus wilt doen. Waarschijnlijk net voor 14 februari, maar als je meerdere poststukken wilt maken, is een deadline misschien handig. Op de andere pagina zou je eventueel ook een overzicht kunnen maken van alle post die jij ontvangt. Dan weet je meteen wie jij volgend jaar post wilt sturen (of niet ;-).

Valentijn journal spread zwart wit

Herinnering

Is Valentijnsdag voorbij? Als jij jouw dagen vastlegt op papier, is 14 februari natuurlijk ook een dag die je graag vast wil leggen als je iets speciaals hebt gedaan. Dit kan met je geliefde zijn, maar ook gewoon met een vriend(in), broer of zus, ouder(s) en noem maar op. Het gaat tenslotte om de liefde en dat is veel breder dan dat je partners bent!

Valentijn journal spread rood en roze

Thema

Hoewel de vorige spreads natuurlijk al volledig in het thema Valentijn waren, kun je de dag ook gewoon aangrijpen om je pagina’s wat vorm te geven of te versieren. Welke tekst er dan bij komt kijken, kun je geheel zelf invullen. Misschien zou je er zelfs een maandoverzicht van kunnen maken of een cover voor de maand februari: het is maar net waar je behoefte aan hebt. Valentijn in je journal hoeft niet perse gerelateerd aan de dag zelf te zijn.

Vond je de informatie uit dit blog interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Je las een blog van mij, Anouk

Aangenaam! Ik ben Anouk Hempenius en ik geef journal tips en inspiratie aan werkende moeders met thuiswonende kinderen. Zodat jij straks rust in je hoofd hebt.

Wil jij starten met journalen? Dit kan ik voor je doen:

Meer weten over mij?

Meer tips en inspiratie ontvangen?
Schrijf je in voor de mailinglijst!

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *