Winter inspiratie voor je journal: 6 ideeën

Het is winter! Een prachtig excuus om dit als thema te gebruiken in je journal. Om je wat op weg te helpen, heb ik 6 ideeën met winter inspiratie voor je klaar staan in dit blog.

Winter weekindeling

Als eerste een praktische, namelijk een weekindeling. Wanneer je een bullet journal bijhoudt of een planning nodig hebt, komt deze waarschijnlijk sowieso al in je notitieboek. Dompel hem bijvoorbeeld met stickers en washi tape om tot winterse sferen. Simpel, maar toch gezellig!

Winter cover pagina

Wat je met de weekindeling kunt doen, kun je ook doen met een kaft pagina voor de maand. In dit geval is het december, maar deze maand is natuurlijk al begonnen. Januari en februari zijn echter ook prima kandidaten hiervoor! Deze pagina is gemaakt met verschillende stempels van sneeuwvlokken in een vorm. De stipjes zijn gemaakt met stift.

Winter quote

Een quote doet het altijd goed. Bijvoorbeeld ‘baby, it’s cold outside’, maar het kan ook een totaal andere zijn. Het is maar net wat jij leuk vindt en wat bij je past. Gewoon, een pagina voor de leuk in plaats van functioneel. Tijdens het maken wordt je vast helemaal zen.

Winter bucketlist

Wat wil jij deze winter echt graag doen? We vergeten nog wel eens wat we willen doen in de bezigheden van dag tot dag. Op deze manier schrijf je ze op en leg je het vast wanneer je het gedaan hebt. Een visuele reminder van jouw wensen! Ook handig om als herinnering bij je gezin aan te geven.

Winter collage

Nog een pagina die gewoon leuk om te maken is, is een collage. Eventueel te gebruiken als kaft pagina voor een maand of een memory keeping journal. Even ontspannen op een koude winteravond met de kachel aan en een mok met warme chocolademelk. Ook belangrijk!

Vond je de informatie uit dit blog interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Je las een blog van mij, Anouk

Aangenaam! Ik ben Anouk Hempenius en ik geef journal tips en inspiratie aan werkende moeders met thuiswonende kinderen. Zodat jij straks rust in je hoofd hebt.

Wil jij starten met journalen? Dit kan ik voor je doen:

Meer weten over mij?

Meer tips en inspiratie ontvangen?
Schrijf je in voor de mailinglijst!

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *